Skip to main content

Posts

Featured

Lokasi Kedai Kad Kahwin Shah Alam - Kadlestari

Lokasi Kedai Kad Kahwin Shah Alam - Kadlestari Rata rata  penduduk Shah Alam dan Klang pasti mencari lokasi kedai kad kahwin Shah Alam kerana berdekatan dengan rumah atau tempat kerja. Senang kalau tempah di Kadlestari ni sebab dekat dengan rumah ni sebab senang nak datang lihat sample, buat pembetulan dan ambil bila dah siap. 




Kini tak perlu pening pening pergi Pudu atau sampai ke Kajang. Kunjungi Kadlestari terus di Seksyen 2 Shah Alam

Kedai Kad Kahwin Kadlestari Pelbagai Pilihan Kad
Rambang mata adalah perkara biasa kepada pengunjung yang datang ke Kadlestari ini. Kami menyajikan perlbagai jenis kad dari yang biasa hinggalah luar biasa level VIP. 




Lokasi Kedai Kad Kahwin Shah Alam - Kadlestari
Kami berada di Tingkat 1 bangunan deretan kedai di Seksyen 2. Kedai berwarna Biru Tua selari dengan bustop lama merupakan tagline kami. 
Jika anda kurang familiar dengan kawasan ini. Feel free guna Waze. Mudah je kan sekarang semua orang guna waze, 📍waze Kadlestari creative & stylish - w…

Latest posts

Kad Kahwin D.I.Y

Pakej Kad Kahwin Murah

Paperbag kraft

Masa Ideal Tempah Kad Kahwin

Kad Kahwin Melayu

Persediaan Menempah Kad Undangan

10 REKAAN KAD UNDANGAN TERHEBAT

Beroperasi semula

Kahwin : Antara #katering, #upah dan #rewang

#Tahukah anda?? Proses Perkahwinan (#Peminangan & #Pertunangan)