Friday, 6 February 2015

Pameran Pengantin Malaysia 2015. Save The Date!!



SAVE THE DATE!! 


PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2015. SAVE THE DATE!!

Siapa bakal-bakal pengantin yang belum siap lagi kad kahwin?? Angkat tangan!!! hihihi
Haaa nak dapatkan kad kahwin yang cantik-cantik tak??
Meh sini kami suggest kan!! hee

Ada banyak pilihan yang menarik khas buat bakal pengantin merealisasikan salah satu impian perkahwinan dengan kad kahwin yang special dan berkualiti untuk diedarkan kepada para tetamu. 


Antara kad yang terdapat di kadlestari.


Cantik kan..nampak eksklusif


Hitam nampak lagi menawan.

Comel je kad kahwin ni

Haaa nak letak gambar dekat kad pun boleh.
Dan banyak lagi design yang menarik menanti korang kat sana..

Apa tunggu lagi...
Temui kadlestari.com di booth no. 56A yee!!

Cepat-cepat, make sure korang dah bulat besar-besar kat kelendar yee..
Sebelum 1 April 2015, sebelum GST bermula..
Haaa..baik booking awal-awal kad kahwin ni..hee

Lupa pula... TEMUI KAMI DI.... :-

PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2015
SHAH ALAM CONVENTION CENTRE (SACC)
27 FEB - 1 MAC
10.00 pagi - 9.00 malam

( MASUK PERCUMA!! )






No comments:

Post a Comment