Saturday, 24 September 2011

kad craft

Kad kahwin paling TERKINI
KAD CRAFT PAPER ini adalah kad kahwin UNIK yang MAMPU DITEMPAH oleh setiap bakal pengantin kerana harganya yang SGT berpatutan dan ianya juga boleh memuatkan jemputan untuk 2 belah pihak. JENIS KERTAS SEPERTI KULIT BUKU LATIHAN. 
Kami menyediakan pelbagai design dan anda juga boleh menyumbangkan idea untuk kad kahwin anda. 
CUSTOM MADE Diterima :) 
apa tunggu lagi JOM KE KADLESTARI >.<

craft paper
1000kpg= RM0.50sekeping




Percuma-sampul kad kawin (putih) *mengikut kuantiti yg ditempah


ARTWORK : RM20 for wording & design + RM10 map = RM30 (1SIDE)
                   RM30 for wording & design + RM20 maps = RM50 (2SIDE)
*design, template boleh ubah 

cp 001 

cp 002 

cp 003 

 cp 004

cp 005







9 comments:

  1. Tolong emailkan quotation untuk 1500pcs-design cp 004. emel:ana_ayong@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  2. salam.boleh email kan quotation untuk 700pcs...tenkiu =]
    email : anis_3005@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. As'salam.boleh email kan quotation untuk 150pcs, design cp 005. tQ3
    email : a_achik86@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. salam... bole x tlg email saye quotation tuk 3500 pcs
    utk 2 belah pihak...

    pingupharm@yahoo.com
    tq...

    ReplyDelete
  5. boleh emailkan quotation cp 004 untuk 1000pcs.

    aniqrusyda@gmail.com
    thank you

    ReplyDelete
  6. salam, nak tanya material craft paper ni tipis macam kulit buku latihan juga ke? sri_syadiqah@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. salam, boleh bagitau size dimensi kad ni? serta quotation utk 1000 pcs. lagi satu, design boleh ikut preference customer atau define by your own designer only?

    ymalleb87@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  8. salam...kalau saya nak bli craft paper size A4..yang kosong..1000 helai...boleh tak....berape harge nye ye???...


    kau_aku_my@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete