Friday, 19 August 2011

kad kreatif

Kad kahwin SUPER COOL, CANTIK, TERKINI
KAD KREATIF  ini adalah kad kahwin FULL COLOR yang MAMPU DITEMPAH oleh setiap bakal pengantin kerana harganya yang berpatutan dan ianya juga boleh memuatkan jemputan untuk 2 belah pihak. Anda juga boleh memilih design kad mengikut tema majlis anda. Kami menyediakan pelbagai design dan anda juga boleh menyumbangkan idea untuk kad kahwin anda. 
CUSTOM MADE Diterima :) 
apa tunggu lagi JOM KE KADLESTARI >.<

kad kreatif
saiz= 6" x 6"
2 lipatan

material artcard
1000 = rm0.80 sen sekeping.
500= rm1.20 sekeping

material artcard + Laminate [laminate - glossy/mate]
1000 = rm1.00 sekeping
500= rm1.60 sekeping

artwork : rm30 (peta 1 pihak) rm 50 (peta 2 pihak)

dan kamu dapat PERCUMA bunting : 1 unit
PERCUMA = sampul kad (mengikut kuantiti kad kahwin)

*design, color n template boleh ubah


KOD : KL-6601-C 


KOD: KL-6603-F 

KOD: KL-6609-C

2 comments:

  1. as salam ;)

    nak tanya. jika tempah 1000 kad, tetapi nak 2 design kad. harga pakej atau harga dah lain? kalo nak tambah lagi satu bunting caj bape? tQ

    ReplyDelete
  2. nak tempah 1000 kad tp design berbeza? u nak 500 -= 1 design , 500 = another design? mcm tu? klo gitu 500 = RM1.20
    1000 kad perlu la printing yg sama . klo nak wat design lain, kite bole buat kat dalm 1 kad yg sama (depan design lain, belakang design lain) , yg ni oder 1000 bru dpt rm0.80
    bunting 2 kaki x 5 kaki = RM50 (material tarpaulin)

    ReplyDelete