Thursday, 19 February 2015

Kad Kahwin Eksklusif


Assalamualaikum semua !!
Nak design eksklusif macam ini?? 


Ada banyak design menarik yang boleh anda pilih.
Khas untuk merealisasikan impian perkahwinan anda..
Jom kita tengok...






Haaa yang bawah ini pula merupakan kad poket.
 Banyak warna dan corak menarik yang boleh dipilih.
Lebih nampak elegant dan simple..













Menarik bukan.. Khas untuk diberikan pada jemputan ke majlis perkahwinan anda nanti.
Jom tempah dengan kami sekarang..

Klik kat sini.. >> KadLestari

Atau hubungi talian
HOTLINE
011 2013 2990

atau jemputlah datang ke kedai kami
di lokasi ini...

No. 14A, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2,
40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan..


Pssttt... jumpa kami di Pameran Pengantin Malaysia 2015 nanti yee..
Banyak promosi menarik menanti anda di sana.. ^^







Sunday, 15 February 2015

SANTAI : Kalau Dah Jodoh Tak Akan Kemana


Assalamualaikum.. santai untuk hujung minggu..
Kalau dah jodoh tak akan kemana..

Ada hikmahnya yang kita perlu lepaskan sesuatu yang kita betul-betul sayang.
Percaya pada-Nya, kerana kalau itu jodoh kita, jauh mana dia pergi,
PASTI dia akan kembali ke pangkuan kita.





source : ikahwin.my

Apabila dua orang telah digariskan untuk dapat hidup bersama… 
Telah tertulis siapa yang menjadi Jodohnya dalam Kitab Lauhful Mahfudz maka…. 
 Sejauh apa pun mereka…sebanyak apa pun rintangan yang menghalang…sebesar apa pun beza diantara mereka…. sekuat apa pun usaha dua orang tersebut untuk menghindarkannya…

 PASTI! PASTI tetap saja mereka akan bersatu….
seakan ada magnet yang menarik mereka…akan ada hal yang datang…untuk menyatukan mereka berdua…akan ada suatu kejadian…yang membuat mereka saling mendekat… 
dan akhirnya bersatu dalam ikatan yg sah dan halal…


pssstt...dah jumpa jodoh?? nak kahwin dah??
Nak cari pakej kad kahwin murah berbaloi??
Order dengan kami sekarang..!!!

KLIK SINI : KadLestari.com

atau terus ke showroom kami..

14&14A JALAN BUNGA TANJUNG 2/16
SEKSYEN 2 40000 SHAH ALAM, SELANGOR